Wie ben ik?

 

Mijn naam is Heidi Wittenberg-Oldenburger. Ik ben geboren in Hoorn en daar nog steeds woonachtig. Heerlijk aan het IJsselmeer. Mijn ouders zijn in 1963 vanuit Drenthe naar het Noordhollandse verhuisd en ik ben in 1965 in Hoorn geboren. In 1968 kreeg ik een zusje, Diandra. 

 

Van de Bontekoeschool naar de Tweemaster, toen ik 7 jaar was en daar mijn lagere school afgemaakt. Daarna naar het toenmalige R.S.G. in Hoorn. Een heerlijke middelbare schooltijd gehad. Met een lastig vakkenpakket, want eigenlijk wilde ik altijd dierenarts worden. Maar door mijn Beta gebrek, is dit helaas niet gelukt. Na de Havo heb ik nog wel geprobeerd om met een Beta pakket naar 4 VWO te gaan, maar dat was geen succes. Dus ben ik werk gaan zoeken.

 

Eerst tijdelijk werk bij AVO plast, het maken van hoezen voor videobanden, daarna 2 maanden naar Holland Overseas Travel in Den Haag als receptioniste/administratief medewerkster.

 

Daarna kon ik komen werken bij Cartier Nederland b.v. aan de Amsteldijk in Amsterdam. Een baan als receptioniste/administratief medewerkster en een geweldige tijd.

 

Begin 1984 kreeg ik een aanbod om bij C.I.S. in Berkhout te komen werken, een computerbedrijf met een vestiging in Amsterdam en Den Helder. Wat een geweldige tijd heb ik daar gehad. En ontzettend veel geleerd. Hier deed ik met een collega de diverse administraties. In 1987 had het bedrijf een navigatiesysteem voor boten in ontwikkeling en werd het kantoor in Berkhout gesloten. Ik ging iedere dag als forens naar Amsterdam. In juli 1987 kwam er een financieel directeur bij ons kantoor werken en hier moest ik intensief mee samen werken om het zware financiële weer waarin het bedrijf verkeerde op te lossen. Dit is helaas niet gelukt. Het bedrijf ging in 1988 failliet. 

 

Daarna heb ik een jaar gewerkt bij de T.S.H. in Hoorn, als administratief medewerkster en aansluitend een jaar bij Danskina, een groothandel in gordijn-, meubelstoffen en karpetten. In 1990 ben ik bij de gemeente Hoorn in dienst gekomen als admnistratief medewerkster op de afdeling Onderwijs. In 1994 ben ik HaDeOo gestart.